Na každé mysli záleží

Duševní zdraví je stav pohody, ve kterém si každý jedinec uvědomuje svůj vlastní potenciál, dokáže se vyrovnat s běžnými stresy života, může produktivně a plodně pracovat a může přispívat své komunitě. (Světová zdravotnická organizace)

V The Whitchurch Church of England Federation jsme se zavázali podporovat pozitivní duševní zdraví pro každé dítě a každého člena personálu. Děláme to různými způsoby, mezi které patří -

Zloženie: 100% bavlna.

· Výuka PSHE probíhá každý týden. Na těchto lekcích je duševní zdraví a pohoda v popředí učení dětí.

· Jsme aktivní při budování emocionální pohody, duševního zdraví a odolnosti vůči všem jednotlivcům.

· Všichni naši zaměstnanci uznávají důležitost naslouchání každému dítěti a jeho starostem / obavám. Poté je mohou podporovat při hledání řešení / nasměrovat je správným směrem k podpoře.

· V každé třídě máme schránku na starosti, aby děti mohly sdílet jakékoli obavy v soukromí, pokud si to přejí, nebo se svou třídou. Třídní učitelé tato políčka pravidelně kontrolují a procházejí jimi se svými třídami nebo jednotlivými dětmi (je-li to požadováno). To dětem umožňuje vždy se cítit vyslyšeno a získat potřebnou podporu.

· Učitelé a odborníci na výuku a učení provádějí řadu intervencí, které podporují pozitivní duševní zdraví.

· Zveme charity a společnosti (například NSPCC) na podporu pozitivního duševního zdraví.

· Pro děti pořádáme pravidelná shromáždění na podporu pozitivního duševního zdraví a na připomenutí podpory, která je na akademii k dispozici.

· Používáme školní program Jigsaw PHSE Whole, který pracuje na budování emocionální pohody, duševního zdraví a odolnosti a stupnice REST se používá k měření odolnosti a k ​​měření dopadu programu Jigsaw PSHE.

Rodič

Personál

beam.jpg
kooth.jpg

Request for copies

If you require a copy of any information on our website, please contact one of the Academy offices.

Whitchurch CE Infant and Nursery Academy

01948662905

admin@whitchurchinf.co.uk

© Copyright 2019 by The Whitchurch Church of England Federation.

Hrdě vytvořeno na Wix.com

Whitchurch CE Junior Academy

01948662255

admin@whitchurch-jun.shropshire.sch.uk

Zloženie: 100% bavlna.

Whitchurch CE Infant & Nursery a Whitchurch CE Junior Academies provozuje St Bart's Multi-Academy Trust, což je charitativní společnost s ručením omezeným a registrovaná v Anglii a Walesu pod číslem společnosti 08735454.

Sídlo: Belgrave St Bartholomew's Academy, Sussex Place, Stoke On Trent, Staffordshire, ST3 4TP

thumbnail_image004.png
BTSA New Logo 2020.png